|
| BLUSZCZ | |
DJANGO BATES | |
KAYAH & BREGOVIĆ | |
GUZIOR | |
ILONA SOJDA | |
MARCINER | |
PATRYCJA KAMOLA | |
Quebonafide - Eklektyka Vinyl | |
QUEBONFIDE | |
ANVISION | |
MICHAŁ KMIECIAK | |
RAP NAJLEPSZEJMARKI | |
VIENIO | |
NODANCE | |
MARTYNA JAKUBOWICZ | |
|
| GRIN PISS - Perfect Feelling |
UR - Spirit |
CANDIDA - Zoom |
KOBIETY - Amnestia |
TYMON TYMAŃSKI & TRANSISTOR - Don't Panic! We're From Poland |
Więcej... |
|
"Siedziałem w kącie pokoju, trzymając w ustach kość i warczałem na lekarzy, którzy, wezwani przez moją matkę, przyjechali, żeby zabrać mnie na pogotowie. To wszystko zdarzyło się naprawdę. Mimo, że sam nic z tego nie pamiętam. Ale ta historia to najlepsza odpowiedź na pytanie, jak daleko zaszły moje problemy z narkotykami." - PAUL RYDER (HAPPY MONDAYS)
|
|
|
|
|
|
|
Dodaj swoją opinię |
|
|
|
Regulamin
PRZESŁANE OPINIE: |
Temat: mandaryna | Opinia: wybacz dziewczyno ale uwazam ze jak juz ktos czegos nie umie to nie umie i sie nie nauczy. ty poprostu nie umiesz spiewac .jestes bardzo sympatyczna i wiele wlacznie ze mna pozazdrosci ci tego ze umiesz tanczyc...ale prosze nie spiewaj ...daj to robic tym co potrafia .pozdro | Podpis: donia | Adres e-mail: [link] | dodano: Piątek, 9 Wrzesień 2005 r. | | Temat: nic ważnego | Opinia: siemka,jestes hasdbagewwteguwegaywegyaywge karolcia | Podpis: karolcia | Adres e-mail: [link] | dodano: Sobota, 24 Wrzesień 2005 r. | | Temat: Mandaryna | Opinia: gdzie mozna twoja plyte kupic mandarykowy sen
papatki karolcia | Podpis: karolcia | Adres e-mail: [link] | dodano: Sobota, 24 Wrzesień 2005 r. | | Temat: To ja Mandaryna | Opinia: Jak się macie bo ja super,moją płyte można kupić wszędzie,boże jak wystąpiłam raz w sopocie to już na mnie nażekają.papatki mandaryna | Podpis: Mandaryna | Adres e-mail: [link] | dodano: Sobota, 24 Wrzesień 2005 r. | | Temat: Mandarynka | Opinia: mandaryna jest bardzo fajna i co z tego że nie potrafi śpiewać ale z plejbeku fajne ma piosenki i wogule mandaryna jest najlepsza na Świecie | Podpis: wielka fanka mandaryny | Adres e-mail: natka1414@vp.pl | dodano: Niedziela, 26 Luty 2006 r. | | Temat: MANDARYNA | Opinia: Siemka jestem fanka mandaryny bardzo lubie twoje plyty mam prawie wszystkie pozdrowienia | Podpis: Monika :-D | Adres e-mail: [link] | dodano: Środa, 9 Sierpień 2006 r. | |
|
|
|